PALVELUT

Kalevalainen jäsenkorjaus
Kalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus


Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalaiseen hoitoperinteeseen perustuva tuki- ja liikuntaelinvaivojen sekä ennaltaehkäisyyn tarkoitettu hoito. Hoidon lähtökohtana on se, että ihminen on anatominen ja toiminnallinen kokonaisuus, jonka takia hoito tehdään kokonaisvaltaisesti. Hoidossa hyödynnetään kehon luonnollisia liikeratoja, joten hoito tehdään yhteistyössä asiakkaan kanssa. Tukirakenteet saatetaan tarvittaessa paikoilleen pehmeästi käsitellen liikeratojen sekä hengitysrytmin avulla, mobilisoidaan niveliä, parannetaan nivelten, lihasten ja sidekudosten liikkuvuutta ja vapautetaan hermoradat pinnetiloista. Hoidossa tehostetaan myös kudosneste- ja verenkiertoa.

Jäsenkorjaus tehdään ilman niksautuksia tai äkillisiä liikkeitä. Hoito tapahtuu aina asiakkaan ehdoilla kunnioittaen asiakkaan kiputuntemuksia, joten hoito on pehmeää ja kivutonta.

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa tasapainotetaan koko tukirakenteen kineettinen ketju jalkapohjista kallonrajaan asti. Näin voidaan hoitaa ongelman aiheuttajaa eikä vain itse kipukohtaa. Vaikutukset aineenvaihduntaan ja hermotukseen näkyvät toimintakyvyn ja elämänlaadun kohentumisena.